Tekpro on perustettu vuonna 2021. Vaikka yritys onkin vielä nuori, on se rakennettu monien kymmenien vuosien kokemuksien päälle. Historiamme yltää vuoteen 1965, jolloin yrityksen alkuperäinen LVI-suunnittelutoiminta on lähtenyt käyntiin. Sisäilmaosaamista yrityksessä on kertynyt vuodesta 1997 alkaen haastavien sisäilmaongelmien selvittämisen ja ratkaisemisen parista.

Meillä on 10 alansa huippuasiantuntijaa, jotka suunnittelevat ja varmistavat asiakkaillemme nykyaikaiset sisäilman-, talo- kuin energiatekniikan ratkaisut.

Ihminen viettää yli 90 % elinajastaan sisätiloissa. Meidän missiomme on tehdä rakennuksista terveellisiä ja turvallisia paikkoja olla, elää, asua ja työskennellä.

Otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja laadimme nykyaikaiset, kestävät sekä terveelliset ratkaisut.

Palveluihimme kuuluvat sisäilmapalveluita mm. kosteus- ja sisäilmatekniset kuntotutkimukset, asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, asuntokaupan kuntotarkastukset, asuin- ja liikerakennusten kuntoarviot ja PTS, ilmanvaihtojärjestelmän kuntotutkimukset ja muut rakennusterveysasiantuntijan asiantuntijatehtävät kuten tervetalovalvontatehtävät.

Palveluitamme ovat myös LVI-suunnittelu, automaatiosuunnittelu, lämmitys- sekä viemäri- ja vesijärjestelmät, energiaselvitykset, lämmitysratkaisujen muutokset sekä kiinteistöiden energiakatselmukset.

52

Projektia vuonna 2021

12

Asiantuntijaa

1965

Toimintamme historia ulottuu näin pitkälle

2021

Perustettu

Töihin Tekprolle

Oletko etsimämme huippu tyyppi? Etsimme jatkuvat haun periaatteella hyviä tyyppejä talotekniikan tai rakennustekniikan osaamis- ja koulutustaustalla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää