Perustimme ensimmäisen yhteisen yrityksemme vuonna 2013, kun Jukka-Pekan palo sisäilma-alan kehittämistä kohtaan kasvoi niin suureksi, että palkkajohtajana toimivaltuudet eivät enää tuntuneet riittävät alan kehittämistarpeisiin.

Yhdistämällä Jukka-Pekan rakenustekninen osaaminen, syvällinen sisäilma-asioiden tuntemus ja Annamarin kyvykkyydet ottaa yritystoiminnan muut kuviot haltuun johtivat Sisäilmatalo Kärki Oy:n menestystarinaan. Kasvuyritys myytiin vuonna 2019 osaksi valtakunnallista suurempaa konsernia siinä vaiheessa, kun yrityksen toiminta oli jo ulotettu neljälle paikkakunnalle ja henkilöstömäärä hipoi kahtakymmentä.

Jukka-Pekka jatkoi yrityskaupan jälkeen sisäilma-alan kehittämis- ja koulutustehtäviä. Annamari hyppäsi mukaan Suomen yrittäjien järjestötoimintaan. Perustimme vuonna 2019 sisäilmakorjauksia varten yrityksen, Carki Oy:n, joka on vuosien varrella toiminut myös perheemme aikuiseksi kasvaneiden lasten yrityshautomona. Vuonna 2020 ostimme yhtiökumppanimme Anne Vänskän kanssa Liperista vanhan meijeri- ja myllyalueen – palasen kuvan kaunista Pohjois-Karjalaa. Alueen kehittäminen on Aavakax Oy:n ”heiniä” ja käynnistynyt hyvin – ensimmäiset tontit ovatkin jo ennakkomarkkinoinnissa.

Talotekniikkapalvelu Tekpro perustettiin vuonna 2021 ostamalla perinteikkään joensuulaisen LVI- ja sähkösuunnitteluyrityksen liiketoiminta. Vaikka yritys onkin vielä nuori, on se rakennettu kymmenien vuosien kokemusten päälle. Historiamme yltää vuoteen 1965, jolloin jo alkuperäinen LVI-suunnittelutoiminta on lähtenyt käyntiin.

Ihminen viettää yli 90 % elinajastaan sisätiloissa. Kyse on merkityksellisestä asiasta. Meidän missiomme on tehdä rakennuksista terveellisiä ja turvallisia paikkoja olla, elää, asua ja työskennellä. Sisäilma muodostuu suurelta osin sitä ympäröivistä seinistä eli rakennustekniikasta sekä rakennuksen talotekniikasta. Tässä me olemme experttejä!

Asiantuntijamme suunnittelevat ja varmistavat asiakkaillemme nykyaikaiset sisäilman-, talotekniikan- ja energiatekniikan ratkaisut. Tunnemme eri aikakauden rakennustapojen haasteen ja osaamme neuvoa, miten niitä kohdatessa tulisi toimia. Autamme rakentamaan terveellisesti uudisrakennuksia ja korjaamaan oikein jo vaurioituneita kohteita. Pystymme suunnittelemaan sisäilman kannalta kuhunkin kohteeseen energia- ja ympäristötehokkaimmat talotekniikan ratkaisut. Olemme kumppaneita rakennusten elinkaarisuunnittellussa ja rakennusten uudis- ja peruskorjaushankkeiden valvonnassa.

Otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja laadimme nykyaikaiset, kestävät sekä terveelliset ratkaisut. Ollaan yhteydessä!

Annamari ja Jukka-Pekka Kärki

 

52

Projektia vuonna 2021

12

Asiantuntijaa

1965

Toimintamme historia ulottuu näin pitkälle

2021

Perustettu

Töihin Tekprolle

Oletko etsimämme huippu tyyppi? Etsimme jatkuvat haun periaatteella hyviä tyyppejä talotekniikan tai rakennustekniikan osaamis- ja koulutustaustalla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää