Me Tekprolla suunnittelemme parempia elinympäristöjä. Yhdessä asiantuntijoidemme sekä kumppaneidemme kanssa pyrimme takaamaan asiakkaalle mahdollisimman helpon rakennus kokemuksen sekä terveelliset ja kestävät tilat.

Meillä asiantuntijat pääsevät hyödyntämään vahvasti omaa osaamistaan sekä kehittämään taitojaan. Toimistomme sijaitsee Joensuussa Rahtikadulla, mutta takaamme myös hyvät mahdollisuudet hybridityöskentelyyn. Kohteemme voivat sijaita ympäri Suomea, joten työssä asiantuntijamme pääsevät myös halutessaan matkustamaan.

12

Talo- ja rakennustekniikan ammattilaista

144

Yhteenlaskettua kokemusta vuosina

1965

Toimintamme historia ulottuu näin pitkälle

7890

Toteutettua projektia

Töihin Tekprolle

Oletko etsimämme huippu tyyppi? Etsimme jatkuvat haun periaatteella hyviä tyyppejä talotekniikan tai rakennustekniikan osaamis- ja koulutustaustalla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Tekpro on perustettu vuonna 2021. Vaikka yritys onkin nuori, on se rakennettu monien kymmenien vuosien kokemuksien päälle. Historiamme yltää vuoteen 1965, jolloin yrityksen alkuperäinen LVI-suunnittelutoiminta on lähtenyt käyntiin. Sisäilmaosaamista yrityksessä on kertynyt vuodesta 1997 alkaen haastavien sisäilmaongelmien selvittämisen ja ratkaisemisen parista. Meillä on 12 alansa huippuasiantuntijaa, jotka suunnittelevat ja varmistavat asiakkaillemme nykyaikaiset sisäilman-, talo- kuin energiatekniikan ratkaisut. Meidän missiomme on tehdä rakennuksista parempia paikkoja olla, elää ja asua. Otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja laadimme nykyaikaiset, kestävät sekä terveelliset ratkaisut.

Tekpron historia

Töihin Tekprolle

Omaatko talotekniikan tai rakennustekniikan osaamis- tai koulutustaustaa. Onko intohimonasi tehdä rakennuksista parempia paikkoja olla, asua sekä elää? Kiinnostaako työskentely muiden asiantuntevien ammattilaisten joukossa? Etsimme jatkuvasti jatkuvan haun periaatteella joukkoomme hyviä tyyppejä monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeeneempi konkari. Ota yhteyttä meihin täyttämällä yhteydenottolomake tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jukka-pekka.karki@tekpro.fi.

Ota yhteyttä